Victor Ponta îl desființează pe Vlad Voiculescu: „Avem un ministru al Sănătății care face filme. Mai ia Vlăduț un Oscar!”

0

Fostul premier Victor Ponta a analizat luni situaţia pandemică din România şi activitatea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în ziua în care s-au împlinit 20 de ani de când a fost cooptat pentru prima dată în Guvern de către Adrian Năstase, prim-ministrul de la acea vreme.

Victor Ponta a vorbit şi despre partidul pe care l-a înfiinţat şi îl prezidează, după ce la alegerile din 6 decembrie nu a îndeplinit pragul electoral de 5% şi astfel nu a intrat în Parlament.

”Mai există, dar nu e în Parlament. Sunt foarte fericit că de pe 1 iunie o să ne fie bine. Azi aș fi împlinit 20 de ani de muncă guvernamentală. Mi s-au părut că au trecut foarte repede. Față de 2001 sunt mai rău decât atunci. Pe 5 aprilie 2020 era mai bine decât acum.

Dacă ești angajat și-ți denunți firma, primești 15 la sută din ce ia statul. E un comunism cu bani ăsta. Daciana are mai mulți angajați la cofetării și i-am spus să aibă grijă, să vadă cine o toarnă, că-i ia 15 la sută din prăjituri.

Restul de 85 la sută merg la USR PLUS că sunt mulți și posturi puține. Eu am înțeles de acum un an când zicea domnul Cîțu că nu există să nu se plătească pensii și salarii.

După un an de zile să ai același număr de paturi la ATI, e o crimă. Avem un ministru al Sănătății care face filme. Mai ia Vlăduț un Oscar. Cele 100 de paturi găsite de domnul Oscar sunt luate de la bolnavii cronici. Eu, Ponta, mi-aș da demisia pentru el. Nu poți lua de la un bolnav de cancer patul”, a spus Ponta în emisiunea România 9 de la TVR.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.