Clotilde Armand pune „punctul pe i”: „Unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță!”

Share:

Clotilde Armand a venit cu un mesaj extrem de dur pentru mai mulţi angajaţi din Primăria Sectorului 1. Edilul atrage atenţia că unii salariaţi cred că sunt în vacanţă şi nu prestează cum trebuie pentru munca sa.

Clotilde Armand, reacţie acidă la adresa angajaţilor din Primăria Sectorului 1. Totodată, primarul Clotilde Armand spune că toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj.

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

De astăzi, toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”, a spus edilul, pe pagina personală de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.