Dennis Man, dat în judecată de Anamaria Prodan. Jucătorului de la Parma i se cer despăgubiri de 350.000 de euro!

0

Anamaria Prodan l-a acționat în justiţie pe Dennis Man. Aceasta cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere de către fotbalistul ajuns la Parma, în Serie A.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Anamaria Prodan își cere drepturile la Tribunalul Ilfov şi cere să fie despăgubită pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul. Conform GSP, clauza de reziliere a contractului de impresariere rupt ar fi fost de 350.000 de euro, într-un document semnat încă din 2016.

Anamaria Prodan anunţase acum ceva timp că avea să se judece cu Dennis Man, fără a pronunța sume. „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă în oglindă: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!”, a spus Anamaria Prodan. Sexy-impresara s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Ioan Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Dennis Man: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea”.

Anamaria Prodan este convinsă că Dennis Man a fost obligat să semneze cu Ioan Becali din cauza datoriei pe care o are la FCSB. Este vorba despre 85.000 de euro pe care fotbalistul i-a primit de la Gigi Becali ca să-și cumpere apartament, lucru dezvăluit de patronul FCSB.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.