George Simion, decis să ducă proiectul AUR la următorul nivel: “Organizații ale partidului în fiecare localitate!”  

0

Liderul AUR, George Simion, este decis, împreună cu echipa sa, să ducă Alianța pentru Unirea Românilor la un alt nivel. Organizații în fiecare oraș, comună și sat este uriașul pariu al liderilor AUR.

“Proiectul AUR este gata să meargă la următorul nivel. Toate atacurile din utima vreme sunt provocate de faptul că noi creștem în sondaje și suntem singura opoziție reală la sistemul de până acum. I-am speriat și e bine. Nu vom putea crește mai mult dacă nu vom avea organizații în fiecare localitate din România. Înscrieți-vă ca membru AUR dacă nu ați făcut-o până acum și coagulăm sat cu sat, oraș cu oraș, municipiu cu municipiu, apoi până la finalul anului, județ cu județ.

Astfel organizațiile AUR vor da frisoane partidelor și sistemului. Protestele care au fost în stradă în ultima perioadă nu sunt suficiente în lupta noastră pentru libertate. De aceea fac un apel către toți românii liberi, care mai judecă cu propriul cap, nu cu ce încearcă mass-media să le dicteze, să acționeze și să facă un grup de inițiativă în localitatea lor”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul AUR, George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.