Proiectul „Pro România” merge mai departe! Victor Ponta dă semnalul mobilizării filialelor partidului!

În contextul unei guvernări Cîțu haotice, dominate de interminabile scandaluri și lupte pentru Putere, agravate de o pandemie necruțătoare, care a făcut zeci de mii de victime la nivel național, nevoia unei alternative reale devine mai stringentă decât oricând.

Victor Ponta și Pro România nu renunță la lupta pentru apărarea intereselor românilor. Deși au ratat intrarea în noul Parlament, Ponta și colegii săi de la Pro România, partid europarlamentar, cu sute, poate mii, de primari, consilieri locali și județeni, merg mai departe. Strângerea rândurilor reprezintă o uriașă miză. Ca și revenirea în prim-planul politicii.

Criticat de unii, dar lăudat de alții, Victor Ponta rămâne, de departe, un lider politic cu o experiență uriașă, care mai are multe spus la vârful politicii. Nu puțini sunt cei care îl consideră alături de Adrian Năstase, cel mai bun premier al României postdecembriste.

În condițiile incapacității și orgoliului liderilor PSD de a pune bazele unei platforme veritabile de centru-stânga, Victor Ponta a dat semnalul mobilizării filialelor Pro România. Se anunță un nou început pentru Victor Ponta. Ziua marii revanșe se apropie!

„Reuniunea cu toate organizatiile #PRO Romania din tara / inca online / dar hotarati sa continuam “Proiectul” PRO Romania!”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.