Rareș Bogdan, revoltat de luările de poziție ale Andreei Moldovan: „Vlad Voiculescu s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor!”

0

Rareș Bogdan i-a cerut ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, să o oprească pe Andreea Moldovan din a mai vorbi în spațiul public fără a consulta declarațiile președintelui și ale premierului.

Europarlamentarul PNL susţine că, în opinia sa, „Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public.”

„Merg pe declarațiile președintelui și ale premierului care au fost extrem de clari și fermi: în România nu va fi un lockdown. Poate doamna Moldovan, fiind ocupată cu gestionarea unei situații în domeniul sănătății extrem, extrem de complicate, nu a fost atentă. Mă gândesc că poate află, în cele din urmă, înainte de a ieși în spațiul public și de a vorbi, că face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea. Cred că ar trebui să se uite pe declarațiile președintelui, premierului, inclusiv pe declarațiile ministrului. Știți, când ajung microfoanele în fața unui om, pe unii nu-i mai poți opri!”, a spus Rareş Bogdan, la DC News.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a declarat că o carantină de două săptămâni la nivel național „ar face minuni” în România, dar că înțelege de ce românii se tem atât de tare de o astfel de măsură.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.