Alexandru Rafila îl desființează pe ministrul Vlad Voiculescu, după gafa privind înmormântarea morţilor de COVID-19

0

Alexandru Rafila îl face praf pe Vlad Voiculescu, după gafa privind înmormântarea morţilor de COVID-19. Reamintim că ministrul a anunţat joi modificarea unui ordin al ministrului Sănătăţii privind înmormântarea persoanelor decedate din cauza COVID, fără să ştie prevederile existente.

Deputatul PSD spune că gafele făcute de ministrul Sănătății dovedesc faptul că acesta refuză să-și asume responsabilitatea şi că tot timpul este altcineva de vină.

Reprezentantul României, Alexandru Rafila, la OMS a vorbit în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” despre situația în care a ajuns ministrul Sănătății deoarece nu cunoștea un ordin al propriului minister.

„Eu văd aceeași lipsă de asumare de responsabilitate de când a fost numit, a căzut în capcana ziariștilor”, a precizat deputatul PSD.

Reamintim că Vlad Voiculescu a anunţat joi modificarea unui ordin al ministrului Sănătăţii privind înmormântarea persoanelor decedate din cauza COVID, fără să ştie prevederile existente. În momentul în care i-au fost prezentate reglementările stabilite de autorităţi, ministrul Sănătăţii a răspuns cu sintagma care l-a făcut celebru pe Florin Iordache: „altă întrebare”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.