Cătălin Drulă, singurul ministru care l-a pus la punct pe Ion Rădoi: „Legea este lege. Un cartel se destructurează cu ranga!”

0

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a precizat că Metrorex a început eliberarea spațiilor comerciale de la metrou, deoarece „legea este lege”, iar „unde este lege nu este tocmeală”. „Un cartel se destructurează cu ranga”, a afirmat ministrul, referindu-se la intervenţia directorului Metrorex, care a deschis el însuși un chioșc cu ranga.

„Legea este lege şi, unde este lege, nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea spaţiilor comerciale care ocupau domeniul public ilegal”, a declarat, miercuri, Cătălin Drulă.

„Acele construcţii provizorii sunt ilegale sub multiple aspecte. Cel mai important este că nu au autorizaţii de construire (…) nu au dreptul legal, comercial de a ocupa domeniul public (…) este foarte important că sunt nenumărate rapoarte ISU care identifică ca problemă de siguranţă amplasarea acestor spaţii comerciale – îngustează căile de evacuare, pobleme de flamabilitate”, a mai declarat ministrul Catalin Drula, potrivit News.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.