Președintele Senatului, Anca Dragu, îl apără pe Vlad Voiculescu: „Este un ministru eficient. Nu vedem frecvent politicieni care să-și ceară scuze!”

0

Președintele Senatului Anca Dragu sare în apărarea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, după gafa comisă ieri, spunând că el a făcut „o eroare pentru care și-a cerut scuze”.

„Nu vedem frecvent politicieni care să-și ceară scuze, așa cum este corect să facem dacă facem o eroare. Ordinul în sine este, într-adevăr, ciudat. A fost un ordin controversat. Ce a făcut ministrul Voiculescu, a fost să-i asculte pe cei care s-au plâns de acest ordin și deja să treacă la abrogarea lui?!”, a spus Anca Dragu.

Președintele Senatului a spus că o remaniere ar trebui să vină în urma unei evaluări, subliniind că Vlad Voiculescu este „un ministru eficient”.

„Din câte văd ministrul Voiculescu este un ministru eficient. Este un ministru care conduce acest minister într-o perioadă destul de grea. Una este să conduci un minister al Sănătății în pandemie și alta este să conduci în afara pandemiei. Apreciez activitatea ministrului Sănătății ca fiind una foarte bună”, a mai spus Anca Dragu.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.