Gabriela Firea, revoltata dupa scandalul transferului pacientilor de la Spitalul Foisor: „Voiculescu, demisia urgent!”

0

Gabriela Firea, parlamentar PSD, îi cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru modul în care a fost gestionat transferul pacienților de la Spitalul Foișor din București.

Gabriela Firea a răbufnit pe Facebook după imaginile cu bolnavii evacuaţi de la Spitalul Foişor. Bolnavii au început să fie transferați la alte spitale încă de la amiază, dar toată operațiunea a fost prelungită și pe timpul nopții (mai multe aici). Unitatea medicală urmează să fie transformată în spital suport Covid-19, acesta fiind și motivul pentru care pacienții sunt mutați la alte spitale sau în unele cazuri externați.
„CRIMINAL! INUMAN! In miez de noapte, pacientii operati la Spitalul de ortopedie “Foisor” sunt scoși in stradă! Iar cei programati la operatie, trimisi acasa!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit URGENT! Imaginile par dintr-o tara din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, insa din pacate sunt din Capitala Romaniei! VOICULESCU, DEMISIA! URGENT”, a spus Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.