Ludovic Orban demonteaza manipularile PSD: „Sunt în relații foarte bune cu premierul Cîțu!”

0

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri că nu se teme de o eventuală candidatură a premierului Florin Cîțu la șefia PNL. „Cunosc bine partidul”, a declarat Orban care a precizat că relația sa cu premierul este „foarte bună”.

„Tot abordați acest subiect. Mie nu îmi e teamă de nimic. Cunosc bine PNL, cunosc foarte bine situația în care ne găsim, momentul în care am luat decizia să mai candidez. Am făcut-o în deplină cunoștiință de cauză. Dacă o să apară concurenți, este democrație, oricine poate să candideze, să vină cu o viziune, cu un program. Membrii PNL vor fi cei care vor decide. Sunt în relații foarte bune cu premierul, chiar dacă de 4 luni de zile se încearcă să se lanseze informații despre candidatura domnului Cîțu la șefia partidului, chiar dacă el nu a anunțat că va candida”, a declarat Ludovic Orban.

Congresul PNL va avea loc în toamnă. Premierul Florin Cîțu nu a anunțat public dacă va candida pentru șefia PNL, însă tot mai mulți lideri din partid se așteaptă la o astfel de decizie. Până acum, mai multe filiale din teritoriu și-au anunțat deja susținerea pentru Ludovic Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.