Liderii USR PLUS își impun punctul de vedere în Coaliție: Vlad Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii!

0

Coaliţia merge mai departe, iar Vlad Voiculescu rămâne la conducerea Ministerului Sănătăţii, a anunţat co-preşedintele Alianţei USR PLUS Dan Barna, după şedinţa coaliţiei de guvernare. „Nu a fost o discuţie despre demisii, nu luăm în calcul nicio revocare”, a spus Barna.

Vlad Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii, a anunţat vicepremierul Dan Barna, care a completat că la şedinţa coaliţiei de guvernare de luni nu s-a discutat despre demisii, ci despre cum se poate face ca în cadrul coaliţiei să existe o mai buna comunicare astfel încât să nu se repete situații precum cea de la Spitalul Foișor.

„Coaliţia merge mai departe, coaliţia este asumată pe reformele pe care le-am propus în programul de guvernare. Continuăm în această structură, pentru că este foarte important ca acest Guvern să-şi îndeplinească programul de guvernare. A fost o discuţie…discuţia firească, de altfel, a coaliţiei, am discutat despre Radio şi TVR, despre schema HORECA, am discutat, evident, şi despre subiectul legat de situaţia de la Sănătate. Există o susţinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta, bineînţeles, şi în perioada următoare. Vlad continuă la Ministerul Sănătăţii, nu a fost niciun moment în discuţie în coaliţie ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă. Obiectivul general al coaliţiei şi al nostru, al fiecăruia dintre noi, este ca acele obiective pe care le avem în programul de guvernare să devină realitate”, a declarat vicepremierul Dan Barna, luni, la Parlament, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

„Nu luam in calcul nicio revocare”, a afirmat liderul USR, Dan Barna.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.