Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, o pune la punct pe senatoarea Diana Șoșoacă

0

Ministrul de Interne Lucian Bode a comentat duminică acţiunile senatoarei Diana Şoşoacă, care a fost amendată de mai multe ori de forţele de ordine, după ce a organizat şi a participat la mai multe proteste împotriva restricţiilor.

Lucian Bode spune că senatoarea Şoşoacă dă un exemplu prost cetăţenilor români prin încălcarea legilor şi chiar mai mult, dă dovadă de iresponsabilitate sfidându-i pe cei care respectă măsurile impuse de autorităţi.

„Ma abtin sa comentez comportamentul unor parlamentari care aleg sa încalce legea. Este un act de iresponsabilitate fata de restul cetatenilor care respecta legea. A fost amendata de multe ori, dar vă asigur că de fiecare dată instituțiile statului au aplicat legea. De fiecare dată o sancțiune i-a fost aplicată, fie că a fost vorba de organizator sau de participant”, a spus Lucian Bode la Prima TV.

Lucian Bode a explicat şi cum se va desfăşura weekendul de 1 mai pe litoral şi le-a dat tinerilor o veste proastă, afirmând că aceştia nu se vor putea distra în cluburi, care vor fi închise.

Ministrul de interne, Lucian Bode, a declarat că turiştii pot merge la plajă în weekendul de 1 mai, dar nu vor putea dansa în cluburi, aceste urmând să rămână închise.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.