PNL și USR PLUS dau lovitura de grație PSD: Conducerile TVR, SRR, CNA și Avocatul Poporului vor fi schimbate!

0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că partidul său se delimitează de activitatea ministrului Vlad Voiculescu şi că a transmis USR-PLUS că răspunderea politică le aparţine în totalitate. În schimb, Orban a anunţat schimbarea conducerilor TVR, SRR și CNA.

Este oficial – conducerile TVR, SRR, Avocatul Poporului și CNA ar putea fi schimbați din funcție. Ludovic Orban  și Anca Dragu au decis să convoce ședință a camerelor reunite, în care urmează să se discute rapoartele de activitate ale celor două instituții.

„Am stabilit cu doamna președinte al Senatului să convocăm biroul camerelor reunite, pentru a convoca  plenul celor două camere, la o dată pe care o vom conveni la o dată ulterioară. Printre punctele care vor fi pe masa plenului se află rapoartele TVR și de la Radio, dar și audierea candidaților pentru CNA. Dacă va fi finalizat de comisiile juridice și raportul cu privire la solicitarea de demitere a Avocatului Poporului, de asemena și raportul CNA. Se știe că respingerea raportului duce la pierderea funcției de președinte al CNA”, a declarat Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.