Băsescu îl critică dur pe Vlad Voiculescu: „Este o nulitate în materie de sănătate!”

Share:

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat în termeni duri pe Vlad Voiculescu despre care a spus că este o „nulitate în materie de sănătate”, în contextul tragediei produse la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală, unde trei pacienţi infectaţi cu COVID-19 au murit după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă.

Traian Băsescu, necruţător cu Vlad Voiculescu. Europarlamentarul consideră că ministrul Sănătăţii este o „victimă a deciziilor politice”, iar „cei care l-au numit sunt principalii iresponsabili” pentru tragediile precum cea de la spitalul Victor Babeș.

„Ministrul Voiculescu nu cunoaște sistemul și sistemul nu-l recunoaște ca șef suprem. Responsabilitatea e a celor ce l-au numit. El este o victimă a deciziilor politice, iar cei care l-au numit ar fi trebuit să știe ce înseamnă sistemul.

Cei care l-au numit sunt principalii iresponsabili. Voiculescu nu pare un geniu care să înțeleagă ce se întâmplă mâine. Este o nulitate în materie de sănătate. Puteau să-l lase pe Tătaru în continuare”, a spus Traian Băsescu, conform Ştiripesurse.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.