Președintele Senatului, Anca Dragu, revoltată de revocarea lui Vlad Voiculescu: „Nu mai avem încredere în premierul Cîțu!”

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat ferm că atât ea, cât şi colegii săi de la USR PLUS, nu mai au încredere în premierul Cîţu.

Anca Dragu, mesaj tranşant după demiterea lui Voiculescu. Deşi Vlad Voiculescu nu a avut nici până la această oră o reacţie, mai multe mişcări au venit de la cei din USR. Dan Barna a anunţat că USR PLUS nu îl mai susţine pe Cîţu premier, anunţ care zguduie din temelii coaliţia.

”Eu aș putea să spun, că noi credem în această coaliție și noi credem că actuala coaliție este singura care poate să implementeze programul de guvernare și care poate să implementeze reformele de care România are nevoie.

Noi ceea ce am spus în acest moment este că, nu îl mai susţinem pe premierul Florin Cîţu pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi, şi nu mai avem încredere în domnia sa ca premier.

Nu se pune problema așa. Insist asupra faptului că noi credem în dialog în interiorul coaliție și în această coaliție.  Vrem să găsim o soluție. Ar fi fost foarte bine ca soluția să fi venit înainte de demiterea ministrului Voiculescu. Eu aș vrea să ne aștezăm la masă în acest moment și să revenim la dialog. Este singura soluție prin care această problemă se poate debloca.

Mandatul este foarte clar, acela că, demiterea unilaterală a unui ministru din Guvernul Cîțu, ar fi trebuit să fie discutată. Nu mai avem încredere în premierul Cîțu”, a spus preşedintele Senatului, la Antena 3.

Anca Dragu sare în apărarea ministrului Sănătăţii şi spune într-o postare pe Facebook, că ”Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.