Primarul general, Nicușor Dan, implicare totală: „Lucrările la blocurile de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea vor continua!”

0
Primarul general, Nicușor Dan, continuă lupta pentru apărarea intereselor bucureștenilor. În ciuda dificultăților generate de devalizalizarea unei părți importante din actualul buget de toxica administrație Firea-PSD, Nicușor Dan găsește soluții pentru finalizarea lucrărilor la blocurile de locuințe sociale…
„Am discutat astăzi cu reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale, care au solicitat ca lucrările la blocurile de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea să continue.
Le-am confirmat faptul că este deja agreat împreună cu consilierii USR PLUS, PNL și PMP că vor fi alocați bani pentru aceste locuințe. Vom include în actualul buget banii necesari pentru finalizarea primului bloc de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea.
Săptămâna viitoare va fi publicat bugetul în forma actualizată. Odată cu votul consilierilor din cadrul Consiliului General al Municipiului București, cei care încă din septembrie 2020 au primit repartiții în acest bloc vor avea certitudinea că în cel mai scurt timp vor beneficia de aceste locuințe”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.