Rareș Bogdan demontează ipocrizia liderilor USR PLUS: Demiterile lui Vlad Voiculescu şi Andreei Moldovan, cerute de PNL încă de luni!

0

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a declarat, miercuri, în direct la România TV, PNL a cerut partnerilor din coaliţia de guvernare încă de luni să găsească înlocuitori pentru Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan.

Rareş Bogdan a reiterat că „nu se pune problema ca Florin Cîţu să nu se bucure de sprijnul PNL”. Prim vicepreşedintele PNL a reamintit că ordinul privind noile criterii de carantinare, care a fost semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, a fost publicat în Monitorul Oficial fără ştirea premierului Florin Cîţu.

„Nu vorbim de conţinutul celebrului ordin. Vorbim de modalitatea în care acest ordin a apărut în Monitorul Oficial. Dacă veţi studia acest ordin, veţi vedea o chestiune foarte gravă. În urma aplicării noilor norme, câteva sute de localităţi din România puteau intra în carantină exact în perioada sărbătorilor pascale, ceea ce era un dezastru din punctul nostru de vedere”, a precizat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul liberal susţine că „Florin Cîţu a avut toată răbdarea din lume”.

„La şedinţa coaliţiei unde am participat luni la ora 13, premierul Cîţu împreună cu Ludovic Orban, susţinut de mine şi de Iulian Dumitrescu, au solicitat ca USR PLUS să găsească un înlocuitor pentru domnul Vlad Voiculescu şi să găsească o soluţie pentru ca doamna Andreea Moldovan să fie schimbată din poziţia de secretar de stat.

Domnul Dan Barna şi colegii săi, în frunte cu doamna Dragu şi doamna Prună, au afirmat în şedinţa coaliţiei cu nu vor să renunţe la Vlad Voiculescu, că este o campanie media împotriva sa şi nu consideră că a greşit Vlad Voiculescu.

A venit acea declaraţie comună – caz unic în ultimii 31 de ani – în care un ministru dă declaraţii peste premier legat de sănătate, iar apoi acest ordin de aseară care practic i-au umplut paharul lui Florin Cîţu”, a mai precizat europarlamentarul Rareş Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.