Traian Băsescu îl vede pe Emil Boc viitorul președinte al României

Share:

Traian Băsescu a oferit un răspuns surprinzător, în direct la România TV, după ce a fost întrebat dacă vede posibilă o confruntare finală între Dacian Cioloş şi Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale din 2024. Fostul şef al statului a afirmat că îl vede preşedinte pe Emil Boc, chiar dacă liberalii îl „pot ţine deoparte un timp”.

Traian Băsescu a fost miercuri seară invitatul special al lui Victor Ciutacu la emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, unde au dezbătut principalele subiecte care domină scena politică din România. Întrebat dacă ar putea exista o confruntare între actualul europarlamentar Dacian Cioloş şi senatoarea Diana Şoşoacă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 2024, fostul şef al statului a avansat un scenariu inedit.

„În condiţiile acestei finale, îl văd preşedinte pe Emil Boc”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Fostul preşedinte consideră că Emil Boc „nu este orice primar” care beneficiază de o imagine bună în PNL.

„Emil Boc este în politica mare. Primarul Clujului nu este orice primar. Emil Boc este un om organizat, un logic, un om cu capacitate de a anticipa lucrurile şi este un om care dacă greşeşte, ştie că repare lucrurile, recunoscând că a făcut-o”, a menţionat Traian Băsescu.

Întrebat despre divergenţele pe care Emil Boc le-a avut cu Ludovic Orban şi liderii PNL, Băsescu a afirmat că fostul premier Boc este „unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate”, motiv pentru care nu poate fi ţinut „deoparte”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.