Marcel Ciolacu îi ironizează pe liderii USR PLUS: „S-a dezumflat revoluţia. Asistăm cu toţii la un circ inacceptabil”

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a catalogat criza din coaliţia de guvernare drept un „circ inacceptabil” şi a semnalat că „s-a dezumflat” atât liderul USR, Dan Barna, cât şi „revoluţia”. De asemenea, Marcel Ciolacu a reamintit că social-democraţii vor depune în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Marcel Ciolacu a reamintit că preşedintele Klaus Iohannis a fost cel care a cerut formarea coaliţiei de guvernare care susţine Guvernul Cîţu. Preşedintele PSD susţine că „revoluţia” declanşată prin demiterea lui Vlad Voiculescu s-a „dezumflat”.

„Cred că între timp s-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia. Eu mă bucur că am început să facem o distincţie între Guvernul României şi coaliţie. Coaliţia s-a creat la cerinţa preşedintelui României de a pune pe nişte nimeni în scaune, fără măcar bunul simţ elementar – că am văzut că premierul vorbea şi de Constituţie, spiritul Constituţiei – fără măcar să câştige alegerile, dar începem să facem distincţie între coaliţie şi Guvernul României”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, conform News.ro.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că asistăm la un circ în această perioadă în care aproape 200 de români mor de Covid în fiecare zi.

„Asistăm cu toţii la un circ inacceptabil, în această perioadă aproape 200 de oameni mor zilnic. Nu se ştie încă ce măsuri s-au luat pentru locuri mai multe la ATI. Am văzut că este atacat şi Spitalul de copii Grigore Alexandrescu să fie transformat parţial în spital Covid, nu vedem nicio coerenţă, un refuz inacceptabil al unui vicepremier de a prelua portofoliul Sănătăţii şi eu aş avea o întrebare pentru domnul prim ministrul Cîţu, cine este vicepremierul care avea în subordine Ministerul Sănătăţii? Este un lucru foarte important de ştiut”, a mai declarat Ciolacu, conform sursei citate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.