Ponta îi dă lovitura de grație lui Vlad Voiculescu: „Este creaţia şi a fost sprijinit, sponsorizat şi susţinut în politică de marii producători de medicamente!”

Share:

Victor Ponta a lansat un atac virulent la adresa lui Vlad Voiculescu, în contextul demiterii acestuia din funcţia de ministru al Sănătăţii. Într-o intervenţie în direct la România TV, fostul premier a precizat că Vlad Voiculescu este „susţinut în politică de către marii producători de medicamente”, amintind de unchiul fostului ministru, Nic Voiculescu, care este un cunoscut lobbyst pe piața medicamentelor.

Victor Ponta a fost întrebat care este miza revocării lui Vlad Voiculescu din funcţie. Fostul lider Pro România a precizat că „nu e niciun secret” apropierea lui Voiculescu de marii producători de medicamente.

„Vlad Voiculescu este creaţia şi a fost sprijin, sponsorizat şi susţinut în politică de către marii producători de medicamente. Nu niciun secret pentru noi cei care facem politică.

Cum a apărut deodată de la Viena domnul Voiculescu… Nici nu are şcoală acolo. N-are diplomă! Cum unchiul din Elveţia face afaceri cu medicamente, asta ştiam cu toţii”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier consideră că „partea foarte urâtă” e că „în România doar de acolo mai sunt bani – din sănătatea oamenilor”.

„Modul în care au distrus şi şi-au făcut loc m-a revoltat. Domnul Voiculescu, în 2016, pentru că toată lumea vorbeşte că acum a venit la Minister. A fost şi în 2016. A avut o strategie foarte clară prin care toţi marii profesori, medicii cunoscuţi din România, oameni cu personalitate, caracter, tuturor le-a făcut dosare penale.

Niciunul n-a fost condamnat şi probabil că nici nu va fi. Doamne fereşte! Aceştia încă rezistau încă la presiunea de a ceda totul firmelor străine de medicamente.

Domnul Voiculescu şi echipa lui la tragedia de la Colectiv au spus aşa: Demisia! Corupţia ucide! Ministrul Sănătăţii e de vină”, a mai precizat Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.