Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, demontează un „fake news” marca Digi24

0

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, doreşte trecerea tuturor cablurilor de pe stâlpi în subteran, lucru relatat joi de Digi24, într-un articol semnat de Cosmin Prelipceanu, care a deranjat-o pe Clotilde şi pe coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, Ionel Stoica.

Clotilde Armand a scris pe contul său de Facebook că ştirea publicată de Digi24 este un „fake news” şi că nu doreşte să-i lase pe cetăţeni fără internet, ci doar ca operatorii să respecte legea.

„Circulă o știre falsă (în regim de breaking news la o televiziune „respectabilă”) cum că eu v-aș lăsa fără internet. Oameni buni, vă rog mult să nu dați crezare acestei inepții.
PS. Să nu credeți că respectivul jurnalist a solicitat un punct de vedere al primăriei. Doamne ferește să facă asta. În fine, legea e lege pentru toată lumea iar cablurile trebuie să fie în subteran. Nu pe stâlpi. Continuăm.”, a scris Clotilde pe Facebook.

Clotilde Armand face referire la un articol publicat de Digi24.ro, intitulat „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”. „Cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei”, se arată în articol.

„Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, scrie Ionel Stoica pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.