Alina Gorghiu da replica liderilor USR PLUS: „Florin Cîțu are tot sprijinul PNL. Sprijinul celui mai puternic partid!”

0

Alina Gorghiu vine cu declaraţii după ce Vlad Voiculescu l-a atacat pe Florin Cîţu la conferinţa de presă în care a vorbit despre demiterea sa.

Liderul PNL subliniază faptul că Guvernul nu are timp de „drame” sau „zgomot de fond pentru nimic”şi vine cu un apel la adresa membrilor coaliției în care spune că ar trebui să nu facă jocurile PSD.

„E perioadă de criză, avem treabă de făcut. Nu avem timp de drame sau zgomot de fond pentru nimic. Disensiunile, tensiunile și atacurile politice denotă lipsă de respect față de electoratul care ne-a acordat încredere. Înțeleg orice demers politic, le apreciez pe cele raționale, pentru că avem de depășit un obiectiv major, acela de a ieși cu bine din pandemie. Aceasta este prioritatea zero. Fac apel la oricine din coaliție să nu fie util PSD. Pentru că asta înseamnă să îi trădăm pe cei care ne-au oferit încrederea și singurii care au de suferit sunt românii.

PS: Florin Cîțu are tot sprijinul PNL. Sprijinul celui mai puternic partid. Singurul partid care și-a asumat singur guvernarea într-o perioadă de criză, când alte partide au fugit. Soluția este PNL-USR-PLUS-UDMR la guvernare, mai puternici și ca echipă”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.