Liberalul Robert Sighiartau il pune la punct pe Vlad Voiculescu: „Ţara e în criză, oamenii mor, iar unii au chef de declaraţii politice!”

Share:

Secretarul general al Partidului Național Liberal vine cu o declaraţie dură. Robert Sighiartău susţine că este nemulțumit de situația în care s-a ajuns în urma demiterii fostului ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Liberalul susține că declarațiile de vineri ale fostului șef de la Sănătate nu fac altceva decât să „dea apă la moară conspiraționiștilor”.

„Nu cred aşa ceva şi ar fi extrem de grav pentru că ar da apă la moară exact conspiraţioniştilor. Nu cred acest lucru, dar trebuie să ne confirme domnul Barna şi specialiştii din Ministerul Sănătăţii. Însă îmi pare rău că s-a ajuns aici, ca un ministru din coaliţia de guvernare să vină să facă opoziţie prim-ministrului României, care e în aceeaşi guvernare şi în aceeaşi coaliţie. Nu este normal şi trebuie să dăm dovadă de maturitate, pentru că lumea asta aşteaptă de la noi. Ţara este în criză, oamenii mor, avem nevoie de paturi la ATI, iar unii au chef de declaraţii politice. Sincer, îmi displace foarte mult situaţia şi sper ca în următoarele zile să revenim la normalitate în ceea ce priveşte situaţia politică.

Am văzut o conferinţă de presă a domnului Vlad Voiculescu mai mult politică. Este normal, pentru că şi-a exprimat nişte frustrări după ce a fost demis de către prim-ministrul Florin Cîţu, însă eu sper şi fac un apel cu această ocazie la maturitate. Lumea ne-a votat ca să guvernăm împreună, ca să guvernăm responsabil ţara împreună, să trecem ţara prin această criză pandemică şi economică şi sper ca partenerii noştri de la USR-PLUS să aibă înţelepciune, să revină la masa Guvernului şi să mergem înainte cu această guvernare”, a declarat Sighiartău.

Sighiartău a mai spus că soluția pentru ieșirea din această criză este ca USR-PLUS să desemneze un alt ministru al Sănătății, dat fiind faptul că „lumea, la Ministerul Sănătății, nu începea și se termina cu domnul Voiculescu”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.