Vlad Voiculescu il „pulverizeaza” pe Florin Cîţu: „Nu mai are ce căuta în funcția de premier. Sper ca USR PLUS să nu rămână la guvernare!”

0

Vlad Voiculescu a continuat atacurile la adresa lui Florin Cîţu, după ce premierul l-a revocat miercuri din funcţie. Fostul ministru al Sănătăţiii a susţinut că Florin Cîţu „nu mai are ce căuta în funcția de premier” şi speră ca USR PLUS să nu rămână la guvernare.

Vlad Voiculescu a dezvăluit că a încercat să discute cu Florin Cîţu „în noaptea dinaintea demiterii”, însă premierul nu i-a răspuns.

„Cu ceva mai mult timp înainte nu a mai răspuns”, a afirmat fostul ministru al Sănătăţii, la Digi24.

Fostul ministru al Sănătăţii l-a criticat pe Florin Cîţu pentru modul în care a decis să-l demită.

„La Cîțu nu e doar imaturitate politică. Nu văd de ce la Guvernul României nu se doresc aplicate niște principii pe care le vrem.

Cîțu se poartă de parcă a câștigat alegerile și acum poate să dea afară pe oricine oricând și acum are și el un Guvern. Nimeni nu l-a votat pe domnul Cîțu”, a afirmat el.

Întrebat dacă mai poate continua actuala coaliţie de guvernare cu Florin Cîţu la conducerea Executivului, Voiculescu a dat de înţeles că n-ar vrea ca USR PLUS să mai continue în această formulă guvernamentală.

„Din punctul meu de vedere, Cîțu nu mai are ce căuta în funcția de premier.  (Reporter): Ce ați face dacă USR ar fi de acord să rămână? Eu sper că nu se va întâmpla. Dar decizia nu este a mea”, a mai afirmat fostul ministru al Sănătăţii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.