Apel umanitar: Un îngeraș de doar două luni are nevoie de sprijinul nostru. Haideți să-i salvăm viața!

O familie cu 5 copii e pusă din nou la grea încercare după ce în urmă cu doi ani a fost la un pas de a-și pierde unul dintre cei doi băieței. Soții Loghin sunt acum în situația disperată de a se lupta pentru viața uneia dintre cele trei fetițe.

Sofia s-a născut pe 5 februarie alături de surioara ei geamănă, Clara, însă bucuria părinților a fost scurtă. Copila a venit pe lume fără semne vitale, iar după ce a fost resuscitată, a fost diagnosticată cu encefalopatie ipoxic ischemică de grad 3. Altfel spus, creierul ei nu a primit suficient oxigen, motiv pentru care acum este la terapie intensivă în maternitate și e hrănită prin sondă.

Mama și tatăl Sofiei retrăiesc, din nefericire, teama, disperarea și neputința pe care le-au îndurat acum doi ani când Eduard – unul dintre băieți – a fost diagnosticat cu cancer.

Vorbim de un cuplu de agricultori cu posibilități extrem de reduse, dar care trebuie să strângă sume foarte mari de bani pentru a-și salva fiica. 2.000 Euro investigații, 13.000€ transportul cu ambulanța aeriană și 1.200 euro zilnic pentru terapia intensivă sunt costuri de neimaginat pentru o familie cu 5 copii care trăiește din salariul minim pe economie și o indemnizație de asistent pentru un copil cu handicap.

Acum doi ani, oamenii care i-au citit povestea l-au salvat de la moarte pe Eduard prin donațiile lor, și nu au fost puține. Astăzi, oameni ca voi o pot salva pe Sofia, îi pot oferi și ei o șansă în plus la viață!

Acești oameni nu au alt sprijin, iar fiecare clipă care trece aduce cu sine probleme iremediabile pentru fetița care are nevoie urgentă de ședințe de recuperare. Împreună putem strânge suma necesară prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Împreună putem readuce bucuria în această familie!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune -SOFIA LOGHIN

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.