Traian Băsescu pune tunurile pe liderii USR: „Forțează obținerea unor concesii anti-constitutionale!”

Share:

Traian Băsescu intervine în scadalul din coaliţia de guvernare, după demiterea lui Vlad Voiculescu. Fostul preşedinte al României spune că USR nu are oameni care să conducă Ministerul Sănătăţii în situaţii de criză.

Traian Băsescu acuză USR că forţează lucrurile pentru a obţine „nişte concesii anticonstituţionale”, precizând că aceştia nu au oameni cu suficientă experienţă pentru a conduce Ministerul Sănătăţii.

„Nu avem niciun fel de criză politică. Avem guvern stabil, majoritate parlamentară. Avem un singur ministru remaniat. Eu as ruga UDMR să ni-l împrumute vreo 3 ani pe Cseke. Avem o hârjoană generată de USR pe fondul unei lipse acute de experienţă.

Nu au oameni cu care să ducă ministerul Sănătăţii în situaţii de criză de sănătate. Forţarea pe care o face USR să obţină niste concesii anti-constitutionale. Nu poti să iei dreptul premierului de a propune o remaniere. Este o neînţelegere foarte consistenta a atributiunilor. Premierul propune, preşedintele României aprobă. Nu înţeleg de ce se ceartă cu Cîţu. Cel care aprobă remanierea este presedintele. De ce nu se cearta cu presedintele USR-ul”, a declarat ostul preşedinte al României la România Tv.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.