Victor Ponta, revoltat: „L-aș băga la închisoare pe Vlad Voiculescu pentru situația paturilor de la Terapie Intensivă!

Share:

Victor Ponta, președintele Pro România, a mărturisit că l-ar băga la închisoare pe Vlad Voiculescu, ministrul demis recent de la Ministerul Sănătății, pentru situația paturilor de la Terapie Intensivă.

Ponta a spus, duminică seară, la Antena3, că „acum un an vorbeam că avem nevoie de locuri la ATI, să cumpărăm echipamente, să pregătim medici. După un an, cum s-a rezolvat?”.

Politicianul a dezvăluit că „pentru asta l-aș băga în închisoare pe Voiculescu, recunosc!”

„Cum a rezolvat el problema cu paturile de la ATI? Le-a luat de la bolnavii de cancer și de la alți bolnavi. Nu s-au adus paturi noi, echipament, medici… Le-a luat de la alte boli!”, a mai spus el.

„Într-un an nu poți să faci? Să spui care spitale din București trebuie evacuate? Înțelegeau oamenii! Așa, spui vineri seară să plec din spital cu perfuzia?!”, a adăugat Victor Ponta, făcând referire la incidentul de la Spitalul Foișor.

Amintim că evacuarea Spitalului Foișor a început în seara de 9 aprilie, târziu, cu toate că decizia fusese luată în jurul prânzului. O parte dintre pacienți au fost transferați la alte spitale din țară, iar alții au fost externați chiar dacă erau operați de curând.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.