Gabriela Firea critică dur „lupta pe ciolan” din coaliția de guvernare!

0

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a postat marţi un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a acuzat coaliţia de guvernare că ignoră problemele românilor şi este preocupată doar de lupta pentru putere.

Gabriela Firea spune că, în timp ce economia României continuă să se degradeze, liderii coaliţiei de guvernare, formată din PNL, USR-PLUS şi UDMR, sunt preocupaţi de o săptămână de negocieri pentru ocuparea postului de ministru al Sănătăţii.

„Este deplorabil cum ”partenerii” acestei coaliții nocive de guvernare sunt capabili să recurgă la orice mijloace – de la minciună și manipulare până la falsuri oribile și uz de fals -, pentru interesul LOR politic. Nu doar că i-au mințit pe români și au măsluit datele pandemiei, dar acum au ajuns să se mintă și să se amenințe unii pe alții, în interiorul guvernării și să falsifice documente publice.

România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical și social ci și instituțional-moral în guvernarea actualei coaliții PNL-USRPLUS-UDMR.
Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău, în timp ce șmecherii puterii se bat pe ciolan, disperați să-și umfle buzunarele”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.