Gigi Becali, noi ironii la adresa rivalilor de la CSA Steaua: „Nu vor promova în Liga a II-a!”

Share:

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca echipa sa să joace pe noua arenă din Ghencea și i-a ironizat pe „rivalii” de la CSA Steaua.

Gigi Becali i-a ironizat din nou pe steliști, despre care a spus că nu vor trece de Mostiștea Ulmu la primul baraj pentru promovarea în Liga 2. „Mi-a zis cineva: «Noi nu ne luăm după Talpan. Noi trebuie să ne justificăm investiția în baza aia». Eu i-am zis că nu vreau scandal, vreau pace și liniște. Numai în Romania se poate întâmpla să se facă un stadion din bani publici și să nu joace nimeni acolo. Nu poți să spui că Steaua asta a CSA-ului e echipă de fotbal… E în Divizia C și joacă pe la coclauri și va acolo va rămâne.

Cum să promoveze? N-o scoate Mostiștea Ulmu? Și chiar dacă câștigă, n-o lasă legea să promoveze. Poate să facă asociație privată, dar trebuie să o ia de la capăt. N-au dreptul să promoveze acum, trebuia să o facă de anul trecut. Nu pot promova în Liga 1 și eu zic că, potrivit legii, nu pot promova nici în Liga 2. Eu vreau să respecte legea din România. Nu ai voie, dacă ești din bani publici, să promovezi.

Eu vreau cu liniște și cu pace să joc în Ghencea. Dar mai e un stadion și aici, Arcul de Triumf. E totul gata, terminat, dar nu au făcut omologarea că nu știu ce, că nu știu cum… Numai în România se poate întâmpla să faci stadioane și să nu poți să joci pe ele.

Ăsta s-a făcut stadion de fotbal. La Arcul de Triumf au zis că fac stadion de fotbal. Au luat din bani publici și au plătit. Au zis: «Facem stadion de fotbal!». Aaa, că îi pui porți și joci rugby, joacă. Dar ăla trebuie folosit de sportul românesc. Trebuie făcute lucrurile cu înțelepciune și cu înțelegere.

Să fie totul cu înțelegere că și FCSB e tot bun național, și Rapid, și Viitorul, și Dinamo sunt tot bunuri naționale. Și trebuie făcute lucrurile să fie toată lumea mulțumită”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.