Muzicianul de geniu, Nicolae Voiculeț, tranșant: „Alexandru Barbu suntem toți!”

0

Un român a fost omorât și îngropat de sistem prin noul “experiment Pitești”, rezultat al unei politici de reprimare cvasi totalitariste, în contextul actualei crize sanitare a pandemiei.

Este vorba de sub-inginerul Alexandru Barbu în vârsta de 63 de ani, care a fost omorât cu bestialitate de mai mulți polițiști din Pitești, dintre care cel care i-a pus genunchiul pe gât are doar 23 de ani.

Miliția comunistă se pare că este o structură care și-a continuat activitatea și după 1989, atât ca și comportament, cât și ca obediență aservită politicului.

Dar întrebarea mea este adresată societății civile și în special celor care se ascund în spatele titulaturilor pompoase de “elită” și așa zișii “intelectuali” ai României:

Vă interesează că românii sunt omorâți în stradă în văzul tuturor, de către sistemul de la care voi primiți privilegii și foarte mulți bani..?

Unde e acum Mircea Cărtărescu sau Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă sau Oana Pellea împreună cu toți haștagiștii care zbierau împotriva justiției și a Jandarmeriei.

Unde este Maia Morganstern care a primit amenințări cu moartea și acum România este acuzată de antisemitism..?

Pe niciunul dintre ei acum nu-i mai interesează că un om nevinovat, un român, a fost omorât de poliție în fața tuturor..?

Ce face Dan Barna, Dacian Cioloș sau Vlad Voiculescu împreună cu tot useriștii și toate ong-urile lor de lgbt..? Îi interesează că un om nevinovat a fost omorât de către sistemul pe care ei acum îl promovează..? Nu am văzut nicio reacție. Ce se mai întâmplă cu sloganul lor “fără penali în funcții publice”..?

Orban, Cîțu și Iohannis împreună cu tot PNL-ul ce fac..? De ce nu au avut nicio declarație oficială despre românul mort din cauza sistemului pe care ei l-au creat..?

Unde sunt marii influenceri și ”vedete” care de fapt nu au nicio treabă cu această țară și cu publicul lor..? Nimeni dintre ei nu au zis nimic.

Unde e Lucian Mândruță, împreună cu toți jurnaliștii vânduți pe banii guvernului pentru campaniile de vaccinare aproape forțate și de “spălați-vă pe mâini” și “purtați masca”..?

Pentru ei această crimă e neînsemnată..?

Unde sunt cei de la drepturile omului, din comisiile de abuzuri, de la ong-urile pentru egalitățiile de șanse, de la fundațiile președințiale..? Nu sunt, nu îi interesează, această crimă făcută de poliție, pentru că agenda lor globalistă nu are treabă cu poporul român.

Unde sunt marii sportivi, marii artiști, marii oameni de cultură…care mulți dintre ei în ultimul an au devenit promotorii distanțării sociale, a lozincii “stați în casă” și a vaccinării..? Sunt și ei la fel de absenți.

Adevărul este că, NINENI NU E PREZENT..!

Nu au fost nici la funerarii și nici nu-i interesează să-i facă dreptate lui Alexandru Barbu omorât nevinovat de poliția politică, pentru că ei sunt prea sus ca să vadă de la înălțimea lor cum oameni fără vină mor asasinați de sistemul care lor le bagă milioane de euro prin conturi pentru propaganda de frici și dezinformare pe care o fac împotriva propriului lor popor.

Lucian Bode să aibă onoarea și demnitatea să-și dea demisia din funcția de ministru al internelor, iar premierul Florin Cîțu să nu ne mai amenințe pe cei care spunem adevărul despre guvernul lui, pentru că suntem mulți și pe zice trece vom și mai mulți.

Alexandru Barbu suntem toți.

Nicolae Voiculeț

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.