Apel umanitar: O adolescentă de 14 ani, Cosmina Bălășescu, se luptă cu un cancer nemilos. O simplă donație îi poate salva viața!

0

O vizită la medicul stomatolog i-a adus unei fete de 14 ani din Iași o veste cutremurătoare: abcesul la o măsea era, de fapt, o formă agresivă de cancer.

Viața Cosminei Bălășescu s-a schimbat radical, întreaga familie fiind înmărmurită de teamă să n-o piardă, cu atât mai mult cu cât, după câteva ședințe de chimioterapie, medicii din țară i-au recomandat tinerei să se trateze în străinătate.

După nenumărate nopți nedormite și lacrimi care nu mai contenesc să curgă pe obrajii lor,  Cătălina și Vasile Bălășescu s-au interesat la mai multe clinici și au primit un răspuns din Turcia. Medicii din Istanbul o pot ajuta pe Cosmina, însă trebuie să dispună de o sumă enormă: 94.000 de euro – o altă lovitură a sorții, având în vedere că singurul întreținător este tatăl, care lucrează în Italia ca grădinar.

În toată disperarea și tumultul neîncetat care le-a cuprins sufletele, acești oameni speră că nu urmează un sfârșit, ci doar un moment de cotitură din care vor ieși mai uniți, mai recunoscători pentru viață, mai puternici. Însă nu pot reuși singuri, ci au nevoie de ajutorul nostru.

Printr-un SMS cu textul „Cosmina” la numărul 8832 putem dona 2€. Sunt 2€ pentru o nouă șansă la viață, pentru un alt început, pentru viitorul unei tinere care trebuie să scape din ghearele morții.

De asemenea, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, o putem salva pe Cosmina!

Din păcate Cosmina este verișoara mea de pe tată.Bunici noștri au fost frați.

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ COSMINA

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune -COSMINA BĂLĂȘESCU

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.