Ministrul Drulă, implicare totală: „Autostrada Transilvania s-a construit doar pe hârtie. O transformăm în realitate!”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat, miercuri, că, în ședința de Guvern, a fost adoptată hotărârea pentru ultimele exproprieri de culoar necesar în județul Sălaj pentru Autostrada Transilvania. Oficialul a mai spus că, din momentul emiterii autorizației de construcție, lucrările au 18 luni termen de execuție.

„Astăzi, în ședința Executivului am adoptat hotărârea pentru ultimele exproprieri de culoar necesar în județul Sălaj pentru Autostrada Transilvania.

E vorba de sectorul dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău (lung de 13,5 km, în valoare de 384 milioane de lei). Antreprenorul a depus deja proiectul pentru autorizarea lucrărilor, iar în următoarele săptămâni vom emite autorizația de construire și vor începe lucrările (18 luni – termen de execuție).

Și pe alte sectoare ale acestei autostrăzi, dintre Cluj și Oradea, sunt vești bune. Spre exemplu, pe Nădășelu-Mihăiești, în capătul dinspre Cluj, unde se lucrează intens, din această primăvară.

Celelalte sectoare sunt fie cu contracte semnate, aproape de debutul lucrărilor, fie în licitație.

Mult prea mulți ani Autostrada Transilvania s-a construit doar pe hârtie. Acum o transformăm în realitate!”, a transmis Cătălin Drulă, după ședința de Guvern de miercuri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.