Președintele Iohannis laudă Guvernul Cîțu și Coaliția: „Fac faţă bine acestei perioade. Au avut grijă ca economia României să nu se prăbuşească!”

Share:

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că Guvernul Cîţu şi coaliţia „fac faţă bine” acestei perioade, menţionând că evaluarea sa este una pozitivă.

„Coaliţia lucrează în condiţii extrem de grele. Nu am avut o asemenea criză pandemică de mai bine de o sută de ani. Trebuie să fim conştienţi de profunzimea acestei crize care complică toate procedurile administrative. După părerea mea, coaliţia şi Guvernul Cîţu fac faţă bine acestei perioade. Au avut grijă ca economia României să nu se prăbuşească, au avut grijă să avem suficiente locuri în spitale pentru ca cei bolnavi să fie trataţi, să avem buget pentru anul acesta şi toate lucrurile acestea trebuie apreciate la justa lor valoare”, a afirmat preşedintele Iohannis.

Iohannis a adăugat că, în paralel, s-a reuşit să se lucreze la PNRR, care va fi updatat şi va aduce un plus semnificativ pe zona de investiţii. „Deci evaluarea mea este una pozitivă”, a adăugat preşedintele Iohannis.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.