Președintele Iohannis pune „punctul pe i” în privința ridicării restricțiilor: „Nu există variantă de rezervă la campania de vaccinare anti-Covid!”

5

Klaus Iohannis a declarat vineri că nu putem ieşi din pandemia COVID-19 fără vaccinare. Preşedintele României a afirmat că este implicat în campania de vaccinare şi a dat de înţeles că, pe măsură ce tot mai mulţi români se vor imuniza, restricţiile vor fi ridicate gradual.

Iohannis a fost întrebat când renunţăm la carantina de noapte. Şeful statului a precizat că autorităţile nu pot renunţa la astfel de măsuri „de pe azi pe mâine”.

„Lucrurile nu se vor întâmpla de pe azi pe mâine. Campania merge bine. Avem în jur de 100.000 de persoane vaccinate zilnic. Pe măsură ce pandemia se reduce, dacă vedem că se reduce numărul de infectări, de persoane la ATI, de decese – din păcate, prea mulţi mor de această boală – gradual se vor relaxa măsurile care au fost necesare pentru a controla răspândirea acestui virus.

Comitetul naţional evaluează permanent împreună cu INSP, fac propuneri. Uşor, uşor se atenuează câte o măsură până când în final vom ieşi din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele Iohannis a menţionat că „nu există variantă de rezervă” la campania de vaccinare anti-COVID.

„Nu există variantă de rezervă. Asta este vestea tristă. Vestea bună este că vom dispune de suficiente doze de vaccin. Ne vaccinăm, ieşim din pandemie. Dacă nu ne vaccinăm, atunci pandemia se va tot continua, se vor tot îmbolnăvi oameni, vor tot muri oameni de această boală şi nu cred că cineva îşi doreşte aşa ceva”, a adăugat preşedintele Iohannis.

 

Citește și
5 Comentarii
 1. ?????? spune

  & Sunteți de părere că ar putea fi realizată și o cercetare despre evoluția industrială, evoluția vaccinării și boli cronice apărute în această perioadă, alte boli grave, pentru perioada de când vaccinarea este folosită ca metodă extinsă de prevenție a bolilor, eventuale mutații apărute în această perioadă, la viruși , genetice, ?

 2. ?????? spune

  & ,,Lenea face mintea să ruginească ” – proverb, ?

 3. ?????? spune

  @S-a stabilit că vaccinarea nu este obligatorie, așa că Iohannis, Cîțu, Orban, etc., au ca atribuții de serviciu de a găsi și alte variante, ?

 4. ?????? spune

  @ Și Ceaușescu zicea despre socialism că este cea mai evoluată dintre orânduiri pe culmile progresului, ? Iohannis zice cu vaccinarea, ?

 5. ?????? spune

  @ Despre democrație cu liberalii, ?
  Ăștia de afirmă că sunt liberali „promovează , din funcțiile publice în care sunt, „excluderea socială” din motive de vaccinare, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.