Victor Ponta și Pro România pregătesc marea revanșă politică

În condițiile incapacității și orgoliului liderilor PSD de a pune bazele unei platforme veritabile de centru-stânga, Victor Ponta a dat semnalul mobilizării filialelor Pro România. Se anunță un nou început pentru Victor Ponta. Ziua marii revanșe se apropie!

Realitatea alarmantă a unei guvernări Cîțu haotice, dominate de interminabile scandaluri și lupte pentru Putere, agravate de o pandemie necruțătoare, care a făcut zeci de mii de victime la nivel național, arată, mai stringent decât oricând, faptul că România are nevoie de o alternativă reală la actuala guvernare.

Victor Ponta și Pro România nu renunță la lupta pentru apărarea intereselor românilor. Deși au ratat intrarea în noul Parlament, Ponta și colegii săi de la Pro România, partid europarlamentar, cu sute, poate mii, de primari, consilieri locali și județeni, merg mai departe. Strângerea rândurilor reprezintă o uriașă miză. Ca și revenirea în prim-planul politicii.

Criticat de unii, dar lăudat de alții, Victor Ponta rămâne, de departe, un lider politic cu o experiență uriașă, care mai are multe spus la vârful politicii. Nu puțini sunt cei care îl consideră alături de Adrian Năstase, cel mai bun premier al României postdecembriste.

Iar Victor Ponta și Pro România vor reuși la alegerile locale, parlamentare și prezidențiale din 2024 să revină în prim-planul politicii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.