Traian Basescu avertizeaza: „Pe români îi păcălești cu cifre, cu un număr mic de infectări!”

Departamentul de Stat al SUA a adăugat săptămâna aceasta 116 ţări pe lista consultativă „Nivelul patru: nu călătoriţi”, din cauza pandemiei COVID. Pe listă a fost inclusă și România, alături de Marea Britanie, Canada, Franţa, Israel, Mexic și Germania, iar Traian Băsescu a explicat decizia la România TV.

Traian Băsescu a explicat de ce SUA au inclus România pe această listă precizând că americanii sunt reticenți când observă un număr mic de teste, dar un număr mare de morți și pacienți în stare gravă, așa cum raportează autoritățile de la București.

”Americanii nu sunt la fel de proști ca românii. Pe români îi păcălești cu cifre, cu un număr mic de infectări. Americanii văd raportul dintre numărul de infectați și morți. Nu e o interdicție de călătorie, ci o avertizare. Pe timpul lui Trump au fost 34 de țări, iar Joe Biden a cuprins 150 de țări. Alături de noi sunt toate țările din Schengen.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ Așa ceva de la Traian Băsescu, ,,Americanii nu sunt la fel de proști ca românii. Pe români îi păcălești cu cifre, cu un număr mic de infectări” , ? „Europarlamentarul” celor ce l-au votat , ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.