Clotilde Armand cere demiterea conducerii RA APPS. Primarul sectorului 1, revoltată de situația de la Hotel Triumf!

Share:

Primarul Sectorului 1 i-a solicitat premierului Florin Cîţu să demită conducerea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS) din cauza situaţiei „revoltătoare” în care se află Hotelul Triumf.

Clotilde Armand cere demiterea conducerii RAAPPS, pe care o acuză că nu a luat măsuri în urma incendiului la Hotelul Triumf.

„Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie, RA APPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ‘RAAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu’. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există”, a scris Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

Edilul Sectorului 1 a mai precizat că în ultimele patru luni situaţia Hotelului Triumf este una „revoltătoare” şi a avertizat că această clădire monument istoric se degradează zilnic „din cauza nepăsării conducerii RA APPS”.

„Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RA APPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate”, a transmis Clotilde Armand.

Clotilde Armand a fost surprinsă în timp ce se ocupa de treburile casnice, mai exact aceasta mătura curtea casei în care locuiește alături de familia sa. Primarul Sectorului 1 a reacționat în urma imaginilor pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.