Liberalul Alina Gorghiu pune tunurile pe social-democrați, AUR și Diana Șoșoacă : „PSD pare un soi de apendice al partidului numit AUR!”

Share:

Senatorul PNL Alina Gorghiu este de părere că la acest moment PSD „pare un soi de apendice al partidului numit AUR”. Gorghiu a vorbit şi despre colega ei din Senat Diana Şoşoacă: „Simt un disconfort nu vizavi de persoana Diana Şoşoacă, ci faţă de mesajele cumplite pe care le dă”.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, duminică, că „PSD, la momentul acesta, pare un soi de apendice al partidului numit AUR” şi că „tot PSD a hrănit în pământul fertil din vremea mandatului lui Liviu Dragnea, acest AUR”.

„A crescut o floare, o floare care se numeşte astăzi un partid extremist, un partid cu mesaje extrem de nocive pentru populaţie. Sigur, în orice perioadă de criză mesajele populiste prind. După ce criza va trece, probabil că vom ajunge să comunicăm noi mult mai bine cu acel segment al populaţiei care astăzi este minţit şi care va suferi foarte tare fiind înşelat de mesajele acestea”, a afirmat Alina Gorghiu, la Prima TV, citată de news.ro.

„Nu a mai fost, de  vreo trei săptămâni, de când în numele grupului PNL am făcut acea sesizare prin care am rugat Biroul Permanent şi Comisia Juridică să analizeze declaraţiile domniei sale, nu am mai avut onoarea să o văd. Nu cred că am speriat-o. Înţeleg că umblă prin ţară să-şi facă o copie la AUR. Dar vă mărturisesc că simt un disconfort, nu vizavi de persoana Diana Şoşoacă, ci faţă de mesajele cumplite pe care le dă. Să vii la microfon, să faci pe toată lumea ucigaş, să explici cum… nu vreţi să ştiţi, invectivele sunt… discursul comun al domniei sale e numitorul comun al oricărei intervenţii pe care o are la microfon. Pe lângă asta, cele mai periculoase sunt acele mesaje în care ne tot explică că dacă te vaccinezi nu ştiu ce păţeşti, că nu există coronavirus… sunt lucruri care nu au cum să fie spuse de la microfonul Senatului. Este supărată în momentul ăsta pe mine, înţeleg că mi-a făcut o plângere, o sesizare pentru că aş fi susţinut această solicitare a grupului şi că am generat o campanie mediatică împotriva domniei sale. Eu o să rog orice fel om de bună credinţă, oricât de tentant ar fi să apleci urechea la nişte mesaje extremiste şi populiste, indiferent din partea cui vin, să stea să se gândească dacă este ceea ce trebuie sau nu. Atât”, a mai declarat senatorul PNL Alina Gorghiu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.