PENNY anunță programul de Paște de anul acesta

Share:

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, anunță modificarea programului magazinelor pentru perioada imediat următoare. Astfel, în ziua de Paște, 2 mai, PENNY închide magazinele din întreaga țară. Programul pentru perioada 1 mai 2021 – 3 mai 2021 este următorul:

  • 1 mai 2021, între orele 6:00 – 18:00
  • 2 mai 2021 – ÎNCHIS
  • 3 mai 2021, între orele 9:00 – 17:00

*În celelalte zile programul se va adapta în funcție de legislația în vigoare

Pentru a evita aglomerația care se produce în magazine în această perioadă, clienții PENNY din București și Oradea pot comanda prin intermediul aplicației Glovo produsele dorite. Mai mult, PENNY pune la dispoziție și serviciul cu livrare la domiciliu prin platforma Lyvra, produsele listate în magazinele fizice.

Clienții se pot inspira pentru pregătirea și decorarea mesei de Paște răsfoind revista special pregătită în acest scop: Cu Penny la masă. Aceasta se găsește începând de vineri, 26.03.2021 în toate magazinele PENNY din țară.

 Despre PENNY

 PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 283 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.