Traian Băsescu: Vlad Voiculescu a fost demis pentru motive care ar fi trebuit imputate lui Raed Arafat!

Share:

Traian Băsescu este de părere că Vlad Voiculescu a fost demis din nişte motive care ar fi trebuit să-i fie imputate lui Raed Arafat.

În emisiunea lui Ioan Korpos de la România TV, Traian Băsescu a subliniat faptul că lui Arafat i-a trecut glonţul pe lângă ureche.

Arafat stă pentru că motivele destituirii lui Vlad Voiculescu erau exact motivele în care el era implicat. Balş, Babeş şi marea caravană anti-COVID, toate trei ţineau de el. Nu Voiculescu uitase un ars în WC, nu Voiculescu gestiona caravana SMURD cu aparate de oxigen pentru situaţii de intervenţii. Nu erau construite ca să se facă tratamente ATI în ele în timp îndelungat.

De asta stă Arafat blând acum. I-a trecut glonţul pe la ureche. Toate au fost în parohia lui.

Cert e un lucru: suntem singura ţară din UE, singura ţară cu pretenţia de a fi civilizată în care conducerea bătăliei împotriva pandemiei nu a dus-o ministrul Sănătăţii. Am avut mai multe centre de putere. Domnul colonel e cu vaccinarea, e comandantul unic al vaccinării, Arafat e comandantul acţiunii. Ministrul Sănătăţii nici el nu ştie. Trebuie să facă paturi ATI„, este de părere fostul preşedinte Traian Băsescu.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Ichim Neculae spune

    MARINARULE! Xai inceput sa devii MARINEL, Voiculescul Vladut,a fost demis pentru ca nu a facut nimic si nici nu avea cum sa faca,nu stie.Pacat ca din capitan de vas ai devenit un simplu matroz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.