Deputatul Cosette Chichirău îl ironizează pe Ludovic Orban: „Nu trebuie să îşi facă griji pentru bugetul Iaşiului, ci pentru colegii de partid!”

0

Deputata Cosette Chichirău, copreşedintele filialei ieşene a USR PLUS, îi transmite liderului PNL, Ludovic Orban, că nu trebuie să îşi facă „griji” pentru bugetul Iaşiului, ci pentru colegii de partid, după ce „au trecut mascaţii pe la Primăria Iaşi ca să ridice nişte documente”.

„Domnule Orban, astăzi au trecut „mascaţii” pe la Primăria Iaşi ca să „ridice nişte documente”. Nu vă faceţi griji pentru bugetul Iaşiului, ci pentru colegii de partid. USR PLUS este cel mai mare partid din municipiul Iaşi, cel mai responsabil. Însă vrem să ştim dacă vom mai avea interlocutor la Primărie sau dacă mergem direct în anticipate. Aşa că am rugămintea să sunaţi la Primăria Iaşi şi să-i rugaţi să facă publice toate contractele din ultimii 6 ani, de când este primar Mihai Chirica. Înainte să dăm un miliard de lei (bugetul pe 2021) pe mâna cuiva, am vrea să ştim dacă acel cineva mai rămâne în libertate”, a scris într-o postare pe pagina sa de facebook Cosette Chichirău.

Reacţia vine după ce pre;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni,  cu privire la situația de la Iași, unde bugetul nu a fost aprobat din cauza dezacordurilor dintre liberali și USR PLUS că trebuie găsite soluții la nivel local, pentru susţinerea de comun acord de către partidele din coaliţia de guvernare a proiectelor importante pentru comunitate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.