Deputatul liberal, Sebastian Burduja, la inaugurarea investiției P&G de la Urlați: „Această investiție înseamnă 200 de locuri noi de muncă!”  

0

Implicarea înseamnă, înainte de toate, responsabilitate. Respect pentru economie, investiții, locuri de muncă, români. În ciuda unei pandemii necruțătoare, care a luat milioane de vieți la nivel mondial și a adus pierduri uriașe PIB-urilor tuturor țărilor lumii, iar România nu face notă, din păcate, notă discordantă, investițiile pot reprezenta, până la urmă, soluția miraculoasă de relansare economică.

Fostul secretar de stat de la MFP, actualul deputat PNL, Sebastian Burduja, este doar unul dintre liberalii care au pus umărul, în plină pandemie, la reducerea efectelor crizei economice. Fostul premier, Ludovic Orban, actualul premier, Florin Cîțu, fostul responsabil al Finanțelor Publice, și mulți, mulți alți liberali, cu un plus uriaș pentru președintele Iohannis, au încercat, în corul de vociferări marca PSD, să treacă România, cu pierderi cât mai mici, prin hățișurile pandemiei. Iar investiția P&G de la Urlați reprezintă o dovadă în acest sens…

„În plină pandemie, când lumea pare că s-a oprit în loc, se mai întâmplă și lucruri bune. Ieri am participat la inaugurarea investiției P&G de la Urlați, ce produce capsule de detergent lichid pentru mai multe piețe din Europa. O investiție de tip greenfield, care a obținut ajutor de stat de la Ministerul Finanțelor, pe schema 807. Am vizitat fabrica P&G și în urmă cu șase luni, în timpul mandatului meu de secretar de stat la MFP, așa că a fost o bucurie să revin cu această ocazie.

Această investiție înseamnă 200 de locuri noi de muncă, pentru oameni din județul Prahova, Ilfov și chiar București. Și este, în aceste vremuri complicate, o dovadă că mergem mai departe. Felicitări și mult succes, P&G România”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.