Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiționată, respinsă!

Judecătoria Sectorului 5 a respins marţi solicitarea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată. Fostul lider al PSD a solicitat să fie eliberat din închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Judecătoria Sectorului 5  respins marţi, 27 aprilie, cererea lui Liviu Dragnea de liberare condiţionată, considerând-o neîntemeiată. Decizia poate fi contestată. Decizia nu e definitivă, putând fi contestată.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU. Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021.”

Liviu Dragnea a fost audiat prin videoconferință, marți, în timpul procesului în care cere să fie eliberat condiționat din penitenciar. El le-a spus judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 5 că a stat destul în penitenciar și că s-a reabilitat. „Cred că am stat destul în penitenciar. Vă rog să îmi admiteți cererea. M-am reabilitat și cred că pot face bine dacă voi fi eliberat”, le-a spus judecătorilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.