Președintele Iohannis și premierul Cîțu, alături de veterani

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, au împachetat, marţi, cadouri de Paşte destinate veteranilor din cel de-al Doilea Război Mondial.

Cei trei oficiali au participat, la Cercul Militar Naţional, la campania „Alături de Veterani”, organizată de Ministerul Apărării Naţionale (MApN) în parteneriat cu Asociaţia „Alături de eroi”, cu prilejul Zilei Naţionale a Veteranilor de Război.

În debutul evenimentului, şeful statului a discutat cu trei veterani şi i-a felicitat pe organizatori.

„Vă mulţumesc tuturor! Vă doresc tuturor sărbători fericite, sărbători binecuvântate şi multă sănătate! Mulţumesc că m-aţi invitat!”, a mai spus Iohannis.

Campania „Alături de Veterani” a demarat pe 23 aprilie şi este organizată de MApN în parteneriat cu Asociaţia „Alături de eroi”. Campania se va desfăşura pe parcursul mai multor zile şi va include o acţiune de distribuire a unor pachete cadou cu ocazia Sărbătorilor de Paşti pentru toţi cei 2.610 veterani de război de pe teritoriul României, precum şi pentru cei opt din Republica Moldova. Distribuirea pachetelor către veteranii de război se va desfăşura în perioada 28-30 aprilie.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.