Ne-a părăsit Roxana Dobriţoiu, cancelarul general al Senatului UCB!

A murit Roxana Dobriţoiu, cancelarul general al Senatului UCB. Lectorul universitar se afla internată la Spitalul Militar din Capitală de două săptămâni, dar afecţiunile medicale de care suferea s-au agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic.

A fost infectată şi cu COVID-19, dar scăpase de virus, fiind posibil ca afecţiunile să i se fi agravat şi pe acest fond.

Conducerea Facultății de Ştiinte Juridice din cadrul Universităţii ”Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu a transmis un mesaj de condoleanţe.

”Cadrele didactice ale Departamentului Stiinte Juridice si Cariera Judiciara din cadrul Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Drept si Administratie Publica au aflat, cu nespusa tristete si profund regret, ca, incepand de astazi, 26 aprilie 2021, inima colegei si prietenei, Roxana Dobritoiu – a ales sa bata, mai departe, alaturi de ingeri.

Un suflet bun s-a ridicat, azi, la cer, mult prea devreme, mult prea departe! O viata mult prea scurta pentru un om, in plenitudinea puterilor intelectuale, valoros si apreciat pentru competenta si cunostintele profunde, demonstrate, de-a lungul anilor, in nobila profesie de dascal.

Un om care a dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului, un om care va dainui mereu in amintirea tuturor!” se arată în mesajul instituţiei.

r

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.