Liberalii din sectorul 1, alături de copiii cu Sindrom Down. Proiectul primului centru integrat din România dedicat “copiilor soarelui” primește un sprijin important!

0

Într-o Românie lovită de o pandemie necruțătoare care a făcut aproape 30.000 de victime, într-o Românie în care, din păcate, de prea multe ori mizele politice par mai importante decât interesele reale ale cetățenilor, într-o Românie în care oamenii simpli nu vor decât să fie respectați, înțeleși și susținuți de actuala clasă politică, există, din fericire, și politicieni care pun umărul dezinteresat la susținerea unor proiecte fabuloase.

Consilierii liberali din sectorul 1, Organizația Femeilor Liberale PNL Sector 1, susținuți de consilierii USR PLUS din același sector, au asigurat prima tranșă de finanțare pentru ambițiosul proiect al părintelui Radu Mureșan și al inimoasei echipe din jurul său și anume primul centru integrat din România dedicat copiilor cu sindrom Down.

Copiii soarelui, așa cum sunt numiți minunații copii cu sindromul Down, care ne dau în fiecare zi lecții de bunătate și entuziasm merită tot sprijinul nostru. Cu atât mai mult, gestul liberalilor din sectorul 1, conduși de tânărul deputat Sebastian Burduja, merită apreciat. Până la urmă, în politică, faptele vor fi întotdeauna mai importante decât vorbele…

„La Biserica Mavrogheni din sectorul 1, părintele Radu Mureșan și oamenii minunați din jurul său lucrează la un vis minunat: primul centru integrat din România dedicat copiilor cu sindrom Down.

Un vis la care suntem onorați să contribuim: ieri, printr-un amendament la buget, consilieri locali liberali au asigurat o prima tranșă de finanțare pentru acest proiect, cu sustinerea partenerilor din USR PLUS. Tot ieri, Organizația Femeilor Liberale PNL Sector 1 a organizat aici o mică acțiune pentru câțiva copii ai soarelui și super-mamele lor.

Copiii soarelui. Așa sunt numiți copiii cu Sindrom Down, pentru bunătatea și entuziasmul lor. Acest sindrom provoacă dizabilități mentale și fizice, dar copiii soarelui pot trăi o viață fericită, dacă sunt sustinuți, integrați și dacă au acces la toate terapiile necesare, încă din primele luni de viață.

Visul părintelui Mureșan și al tuturor familiilor care au nevoie de acest centru a primit un sprijin important. Și nu va fi ultimul. Pas cu pas, cărămidă cu cărămidă, visul va deveni realitate și va schimba viețile unor copii minunați”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul PNL Sector 1, deputatul Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.