Ministrul Cristian Ghinea îl „pune la punct” pe Nicușor Dan: ”Suferă de sindromul de Mesia din debara!”

Share:

Ministrul fondurilor europene Cristian Ghinea îl critică pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, despre care afirmă că ”suferă de sindromul de “Mesia din debara”.

Cristian Ghinea afirmă că Nicuşor Dan nu doar că nu comunică cu consilierii din CGB, dar şi când aceşti încearcă să îl sune, nu răspunde la telefon şi se aşteaptă ca toată lumea să voteze ceea ce propune el, fără amendamente.

”E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte “pretenţii” care apar într-un protocol. Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, afirmă Ghinea în interviul acordat Spotmedia.

El îl acuză pe Nicuşor Dan că nu vorbeşte cu consilierii USR PLUS şi îi aminteşte că alegerile în Bucureşti au fost câştigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup în Consiliul General. ”Poate e o noutate, îi reamintim”, subliniază Cristian Ghinea.

„Știu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Captalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, declară Ghinea, afirmînd că Nicuşor Dan ”face bugetul ca Firea”.

”Face exact ce critica la bugetul lui Firea, supraestimarea veniturilor. Eu aș fi putut înțelege un buget de criză, dar se putea explica. Cum faci să reduci cheltuielile aberante ale Primăriei? Dar a făcut ca Firea. Atunci de ce s-a mai schimbat?”, a spus Ghinea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.