Nicolae Voiculeț, revoltat: Hristos a Înviat! Dar voi? Ce ați făcut voi pentru El..? 

0

Hristos a Înviat! Dar voi? Ce ați făcut voi pentru El..? 

Care a fost însemnătatea învierii asupra voastră? 

Cum ați înviat voi..? 

Mai toți v-ați îmbuibat și v-ați fotografiat cu mese pline de mâncăruri și de băuturi – cozonaci, alcool, musafiri, drob, fripturi de miel, oua roșii, iepurași, vorbe goale, false și inutile…

Credeți că a fost Hristos cu voi în toată gălăgia și în tot desfrâul ăsta? Eu Nu cred..!

Peste tot în presă și la TV s-a vorbit despre orice, în afară de învierea Lui Hristos care a ÎNVINS moartea..!

Voi ce ați învins? Ce credeți că a înviat acum în voi? Curățenia, smerenia, mila, credința, spiritul de sacrificiu, sau fricile, depresiile, fobiile, sau nerușinarea ..?

Câți dintre voi L-ați invitat pe Hristos la masa voastră de Paști să se bucure și el de mâncărurile pe care le-ați pregătit? Mulți dintre voi ați stat mai degrabă cu satana la masa învierii Lui Hristos.

S-a schimbat ceva în voi în bine..? Le-ați cerut iertare celor cărora le-ați greșit cu gândul, cu vorba, sau cu fapta..? Ați făcut ceva ca această Mare Sărbătoare a umanității să nu treacă pe lângă voi fără să vă curețe sufletul și mintea, fără să vă lăsați încă odată copleșiti de materia muritoare?

Gândiți-vă ce ar fi făcut Hristos dacă intra în casele voastre în aceste trei zile în care v-ați îmbătat și ați mâncat pe rupte ca niște flămânzi, nu cumva v-ar fi răsturnat mesele ticsite de mâncăruri și de băuturi și v-ar fi certat pentru ce ați făcut în Numele Lui..?

Cred că ar fi plecat încă odată dezgustat și rănit din casele și de la desfrâurile voastre, văzând și simțind ce aveți în gânduri și în sufletele.

Sărbătoarea Învierii Domnului ar fi trebuit să vă amintească că ați fi putut să înviați și voi, odată cu EL, dar din păcate și de această dată ați ales altceva…

și asta veți primi..!

Măcar acum aveți curajul să recunoașteți ADEVĂRUL.

Nicolae Voiculeț

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.