Rareș Bogdan îl avertizează pe Nicușor Dan: „Trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren. A câștigat și datorită USR PLUS!”

0

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan l-a avertizat pe primarul general Nicuşor Dan că „nu mai e singur pe teren”, cerându-i să se consulte cu PNL şi USR PLUS pentru a pune capăt scandalului din jurul adoptării bugetului Primăriei Capitalei.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan dă de pământ cu Nicuşor Dan, căruia i-a amintit că a câştigat alegerile în Capitală „datorită celor trei forţe din jurul său”.  Mai mult, Rareş Bogdan susţine că PNL şi USR PLUS sunt „obligaţi” să rezolve problema bugetului.

„Nicuşor trebuie să înveţe puţin pentru că altfel. Şi eu avut probleme venind din zona media (…) Nicuşor Dan trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren. A câştigat datorită celor trei forţe din jurul său şi trebuie să înveţe să comunice”, a declarat Rareş Bogdan, la Digi24.

„Trebuie să se consulte: Nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucureştenii oricâtă răbdare ar avea, la un moment dat şi-o vor pierde şi vor face comparaţii. În acelaşi timp nu trebuie văzută vina în privinţa celor care au blocat adoptarea bugetului. Dialogul şi jocul în echipă va rezolva această problemă”, a afirmat europarlamentarul liberal.

În schimb, Rareş Bogdan consideră că probleme aprobării bugetului sunt mai „complicate” la Iaşi, pentru că acolo războiul dintre PNL şi USR a atins cote alarmante”.

„La Iaşi e infinit mai grea situaţia. La un moment dat, dacă lucrurile nu poate fi tranşată acolo, o vom duce noi, PNL, în următorul birou naţional. În coaliţie suntem oameni raţionali”, a afirmat Rareş Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.